O nama

Z

Dobro došli

Naša ordinacija PZU”Dental & Estetic Centar”smještena je u poslovnom prostoru stambene zgrade, sa komfornim besplatnim parkingom, što je izuzetno praktično za sam dolazak pacijenata kod nas.

U prijatnom ambijentu ordinacije, dočekat će Vas ljubazno osoblje raspoloženo ne samo za rad, već i za usmjeravanje i pružanje savjeta, što svakako doprinosi Vašem opuštenijem doživljaju stomatoloških intervencija.

Pacijenti najčešće griješe što se stomatologu javljaju samo onda kada imaju problem, a upravo su redovne kontrole te koje nam pomažu, da pratimo, čuvamo  i održavamo oralno zdravlje. Iz tog razloga, insistiramo na kontrolama i često govorimo pacijentima u šali  “dođite i kad Vas ništa ne boli” ili “obiđite nas ponekad, jer Vam se uželimo”.

Vezano za estetiku lica, koja je danas postala nezaobilazna metoda dopunjavanja i odrzavanja Vaše ljepote, trudimo se zajedno sa pacijentom naći mjeru u uljepšavanju. Ni previše nije dobro! Zato nudimo najprirodnije metode uljepšavanja i čuvamo Vaše konture lice, kao dio Vašeg karaktera i Vašeg šarma!!

Najveća satisfakcija nam je zadovoljan pacijent. Iznenađenje na licu posle aplikovanja anestezije, jer često kažete “pa zar ste već dali anesteziju”, iznenadjenje nakon odrađene ekstrakcija zuba “već je gotovo”, a tek suze radosnice i zagrljaji, posle protetskih rekonstrukcija i dobijanja novih osmijeha. Ipak, priznajemo, da najviše volimo kad se sretnemo, van ordinacije, vidimo neki lijepi  osmijeh u prolazu i shvatimo da je to naše djelo.

Dodjite da zajedno koračamo putem do blistavog osmijeha!!

Dobro došli u stomatološku ordinaciju “Dental & Estetic Centar”

Share:
× Kako vam mogu pomoći?