COG Niti

Starenjem dolazi do gubitka i djelimičnog pomjeranja masnog jastučića iz obraza u središnji dio blizu nosa. Takva promjena zajedno sa gubitkom vezivnoga tkiva u donjoj trečini lica dovodi do nastanka nazolabijalnih bora. Istovremeno pod djelovanjem gravitacije, dolazi do pojave jastučića na rubu donje vilice. Sve to dovodi promjenom izgleda lica. COG-niti koje omogućavaju da laganim potezanjem dođe do uspostavljanja novog oblika lica, bez hiruške intervencije. Ove niti služe da bi se stimulisao proces stvaranja kolagena u željenoj regiji.
Struktura niti je u obliku riblje kosti zato se u kožu unose putem male cjevčice (kanule) koja je tupoga vrha tako da bez oštećenja prolazi kroz tkivo. Kad su postavljene u potkožnom tkivu, njima se polagano i nježno rukama doktora lice poteže u željenom smjeru, zatim se nit tu kida i ostavlja.
Sama ugradnja se vrši u lokalnoj anesteziji, tako da je tretman potpuno bezbolan, a osnovna promjena koja je vidljiva na licu je podizanje jagodica i ispravljanje linije donje vilice.
Prvi rezultati vidljivi su odmah a potpuni efekt tretmana vidljiv je nakon 3-6 mjeseci.
Prosječno trajanje rezultata je 18-24 mjeseci sa mogućim individualnim odstupanjima

Share:
× Kako vam mogu pomoći?