Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri su dermalni fileri koji se ubrizgavaju u kožu lica injekcijama kako bi se popunile dublje bore na koži lica. Glavni sastojak hijaluronskih filera je hijaluronska kiselina, prirodna supstanca koja se i onako nalazi u ljudskom telu. Čak 50% ukupne količine hijaluronske kiseline u našem organizmu nalazi se u koži. Njihova uloga je da učine kožu punijom i elastičnijom, pa samim tim i otpornijom na nastanak novih bora. Njihova glavna prednost jeste ta što im je rizik od neželjenih reakcija sveden gotovo na minimum. Opasnost od alergijske reakcije na hijaluronski filer je zanemarljiva, pre svega zato što hijalurona već prirodno ima u koži.
Tretman se može izvesli u površinskoj i lokalno anesteziji. Nakon što se ubrizga hijaluronski filer, doktor može izmasirati tretirano područje kako bi se postigao prirodniji izgled nakon tretmana, a smanjila mogućnost nastanka grudvica ispod kože.
Tretman traje oko pola sata,a efekti su prisutni od 4 mjeseca do godinu dana,u zavisnosti od vrste filera,metabolizma organizma.
HIJALURONSKIM FILERIMA MOŽEMO POPUNITI:
Nazolabijalne bore,
Marionette,
Usne (ivice, volumen ,promjena oblika),
Bore iznad gornje usne,
Bore ispod donje usne,
Remodelacija jagodica,
Bore čeone regije,
Bore izmedju obrva
bora.

Share:
× Kako vam mogu pomoći?