Dentalni turizam

PZU ”Dental&Estetic Centar” ima razvijen dentalni turizam .Zavidan broj pacijenata, kod nas, dolazi iz inostranstva. Spajaju lijepo I korisno! Besplatan odmor u korist oralnog zdravlja!

Prednost ordinacije je sto se nalazimo u Podgorici, glavnom gradu Crne Gore, tačno izmedju planina i mora. Tako da većina pacijenata iskoristi čari mora ili planina dok su kod nas na tretmanu. Naša ordinacija obezbjeđuje:

  • apartmanski smještaj u gradu,
  • prevoz od/do aerodrome,do apartmana i do ordinacije
  • lokalni br. tel,da bismo bili u kontaktu,
  • dežurnog doktora koji će biti dostupan za Vas

Prije Vašeg dolaska neophodno je da pošaljete OPT snimak(ortopan snimak), na mail ordinacije. On ne smije biti stariji od 30 dana. Uz snimak šaljete i kratak opis Vaših tegoba, kao i Vaših želja. Naš stručni tim, će na osnovu svega priloženog, odrediti plan terapije, cijenu-predračun, potreban avans, vrijeme realizacije i o svemu Vas izvijestiti.

Za vrijeme boravka u Crnoj Gori, možemo Vam pomoći u organizaciji izleta, dnevnih i višednevnih, po primorskim i planinskim predjelima naše zemlje.

Durmitor, skijanje, jahanje konja, Biogradsko jezero, Kanjon Nevidio, Ada Bojana, Paradiso beach i mnogobrojne druge plaze na našem primorju/

Share:
× Kako vam mogu pomoći?